TRIZ – Kurs i innovativ problemlösning 24-26 Oktober 2017

poppetriz

TRIZ är ett av världens mest kraftfulla problemlösningverktyg och används som ett strategiskt innovationsverktyg hos exempelvis Samsung, Intel och General Electric. Det gör det möjligt att lösa tuffa problem och innovativa utmaningar inom i stort sett vilket område som helst som exempelvis teknik, kemi eller affärsinnovation. Med TRIZ kan du hitta bättre och mer radikala lösningar snabbare!

TRIZ är dock ganska okänt och outnyttjat i Sverige vilket är något vi på RISE vill ändra på. Vi kommer därför återigen erbjuda en tredagars kurs i TRIZ under  24-26 Oktober 2017  där du får lära dig TRIZ och de metoder och verktyg som finns för att ta fram lösningar på tuffa innovativa problem både snabbare och med mer radikala resultat.

Du kan med fördel ta med dig ett problem från det egna företaget och få jobba med det under kursens gång om du vill.

  • Datum och tider: 24-26 Oktober, 3 dagar kl 9-17
  • Plats: RISE Drottning Kristinas Väg 45, Stockholm
  • Pris: 12.000:- exklusive moms

Efter genomgången kurs får du också ett certifikat som visar att du behärskar grunderna i TRIZ. Instruktör och handledare är Valeri Souchkov, en av världens mest erfarna på området. Här är också en Spinnovationintervju som Peter Sandberg gjorde med Valeri Souchkov där de diskuterar TRIZ.

Här är en länk till en PDF med det fullständiga kursinnehållet: 3DAY_TRIZ_Course_Program

Mejla Peter Sandberg på peter.sandberg@ri.se för att anmäla ditt intresse och för att få en kursinbjudan utskickad.

Hoppas du både kan och vill lära dig detta kraftfulla innovationsverktyg hos oss!